Zorgartikelen

Het is niet altijd makkelijk om te vinden waar je naar zoekt. Zeker als het gaat om specifieke artikelen, zoals zorgartikelen. Het is natuurlijk van belang dat je zorgartikelen kan kopen op een website die je kan vertrouwen, maar waar je ook niet te veel moet betalen. Verder moeten de zorgartikelen zelf van goede kwaliteit zijn. Ypeak verkoopt een groot assortiment zorgartikelen voor een goede prijs. Ons doel is om mensen te ondersteunen en een leven te geven dat niet gelimiteerd is door ouderdom of eventuele ziektes. Daarom kan je bij ons van alles vinden voor vrijwel iedereen. Zo kan je ergonomisch bestek kopen voor mensen met zwakke spieren of hulpmiddelen voor mensen met reuma. Denk dan aan iets wat je aan je sleutel kan verbinden, waardoor het een stuk makkelijk wordt om de sleutel om te draaien. Neem een kijkje op onze webshop voor deze zorgartikelen.

Zorgartikelen

Waarom verkopen wij zorgartikelen?

Ypeak vindt het zeer belangrijk dat iedereen een zelfstandig kan leven. Onze naam betekent dan ook: “waarom pieken?”. Als je bij ons een aantal medische hulpmiddelen bestelt, zul je hopelijk een stuk minder last hebben van enkele moeilijkheden die je hiervoor had. Wij zijn er voor mensen die bepaalde limitaties ervaren in hun leven, maar ook voor mensen die zich er preventief tegen willen wapenen. 

Wat zijn enkele zorgartikelen die wij verkopen?

Zoals al even genoemd kan je bij ons ergonomisch bestek kopen. Door de gebogen vorm en het handvat dat gemaakt is van een materiaal dat goed grip biedt, is dit perfect voor mensen die zwakke spieren hebben. Verder kan je denken aan bekers met een neusuitsparing. Zo wordt drinken een stuk gemakkelijker. Deze bekers zijn overigens te verkrijgen in verschillende kleuren. Wij hebben ook sokaantrekkers, ondersteuningshandgrepen voor in de auto, medicijndoosjes en borden met een hoge rand, zodat je makkelijker kan eten.

Interesse in onze zorgartikelen?

Neem dan gerust een kijkje op onze website. Wij bezorgen gratis als je voor meer dan €50,- aan zorgartikelen bij ons bestelt. Verder kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je vragen of opmerkingen hebt. We hopen dat onze zorgartikelen jouw leven een stuk gemakkelijker wordt.