Medische hulpmiddelen bestellen

Ben je op zoek naar medische hulpmiddelen, maar weet je niet waar je die kan krijgen? Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn Ypeak en je kan bij ons al jouw medische hulpmiddelen bestellen. Wij bieden diverse zorgartikelen aan voor jouw ziekenhuis, kliniek, gehandicaptenzorg, ouderentehuis of verzorgingstehuis. Je kan het vinden op onze webshop.

Medische hulpmiddelen bestellen

Wie zijn wij als jouw medische hulpmiddel?

Wij zijn Ypeak en bestaan sinds het jaar 2020. Ons doel is om mensen zoveel mogelijk een zelfstandig leven te geven. Hiervoor bieden wij dan ook verschillende producten aan die mensen ondersteunen, zodat ze niet gelimiteerd zijn door hun ziekte of ouderdom. Hoewel wij er voor mensen zijn die onze medische hulpmiddelen meteen kunnen gebruiken, kan je natuurlijk ook medische hulpmiddelen bestellen als je preventief maatregelen wil nemen. Onze naam is juist zo simpel gehouden, zodat het makkelijk te onthouden is, maar het betekent ook: “waarom pieken?”. Wij vinden dat je nog steeds kan pieken, ook als je niet alles meer even goed en makkelijk kan als vroeger. Ypeak heeft als doel om het leven van mensen te vergemakkelijken en hun de producten te geven die dit mogelijk maken.

Wat voor medische hulpmiddelen kun je bij ons bestellen?

Je kan denken aan ergonomisch bestek. Als je moeite begint te krijgen met het vasthouden van je bestek of moeite hebt met eten, kan ergonomisch bestek je helpen. Vaak is de vorm van ergonomisch bestek net anders en zijn de handvatten gemaakt van een materiaal dat een goede grip heeft. Hierdoor zal het bestek beter in jouw handen liggen en glijdt het minder gemakkelijk tussen je vingers vandaan. Naast ergonomisch bestek kan je nog vele andere medische hulpmiddelen bij ons bestellen, zoals een Keywing voor mensen met reuma. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat het contactoppervlak van je sleutel een stuk groter wordt, waardoor het een stuk makkelijker wordt om de sleutel te draaien.

Denk je eraan om medische hulpmiddelen bij ons te bestellen?

We hopen je snel te zien op onze webshop. Wij verkopen een groot assortiment zorgartikelen waarmee jij kan zorgen dat jouw leven weer een stukje zelfstandiger wordt. Neem gerust een kijkje en zie wat wij allemaal te bieden hebben. Overigens is de verzending gratis als je voor 50 euro of meer bij ons bestelt.